Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Boy Pablo - Boy Pablo till Sverige. Löftet äntligen på svensk mark. in Stockholm


   • Boy Pablo -  Boy Pablo till Sverige. Löftet äntligen på svensk mark. Photo #1
   1 of 1
   January 16, 2019

    

   Hornstulls Strand 4
   Stockholm, Stockholms län 117 36

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Boy Pablo - Boy Pablo till Sverige. Löftet äntligen på svensk mark.

   Köp biljett via Tickster.

   250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Ons 16 Jan Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
   Tweet
   jangle pop chamber pop pop

   Boy Pablo

   Boy Pablo till Sverige. Löftet äntligen på svensk mark.

   Boy Pablo är 19-åriga Pablo Muñoz – slackerpopens nya affischnamn. På sin egen sängkant har han snickrat ihop en samling låtar som redan blickat ut mot vida världen – med sina första släpp har han nästan blivit ihjälkramad av alla internationella tastemakers värda namnet och dessutom hunnit bocka av utsålda spelningar runt om i Europa. Nu kommer turen äntligen till Sverige – 16 januari intar han Debaser Strand för sin allra första Sverigespelning. Det som började med att Pablo Muñoz tittade på YouTube-videos föreställandes 60-talets musikscen har blivit en helt egen DIY-framgångssaga. Någonstans i hans sovrum föddes en kreativitet som mynnat ut i solkyssta popmelodier med lika delar nerv som melankoli. Livet som tonåring har porträtterats många gånger, men nu, med ett sparsmakat och effektfullt lo-fi-arrangemang ramas det in med både en träffsäkerhet och en charm som borrar sig långt ned i bröstkorgen.

   Efter en rad framgångsrika singlar, där ’Everytime’ för närvarande är den främsta, släpptes nyligen ett nytt kapitel i form av den nya EP:n ’Soy Pablo’. Att han redan vid 19 års ålder och med några enstaka släpp befinner sig i frontlinjen för framtidens sovrumspop vittnar om att Boy Pablo bara börjat sin resa. Redan i höst bockar han efter lovord från vitala medier som Pitchfork, The Fader och I-D av städer som Los Angeles, Seoul, London och Paris i turnéschemat. I början av nästa år är det så även dags för ett första Sverigebesök.https://www.boypablo.com https://www.facebook.com/boypablol

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.