Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Bill Öhrström in Stockholm


   • Bill Öhrström Photo #1
   1 of 1
   October 19, 2017

   Thursday   7:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Bill Öhrström

   Insläpp: 18:00
   Scen: 19:00
   18 år år Bill Öhrström med bandet Top Dogs spelar material från Bill Öhrströms nya skiva GIFT! En försenad releasefest, eftersom mannen med de dubbla karriärerna inte haft möjlighet med en rejäl releasefest förrän nu. Musiken på skivan beskrivs bäst som intelligent arrangerad blues med underfundiga svenska texter – en låtskatt inom den svenska bluesen.

   Bill Öhrström har jobbat med allt och alla och har oceaner av anekdoter att berätta om sina möten från sina karriärer som fotomodell och som musiker; allt från hur Jimi Hendrix sov över på en madrass hemma hos Bill, till varför han tackade nej till att bli sångare för The Who.

   Öhrström kan idag betraktas som Sveriges grand old man inom blues. Han tolkar bluesens på ett unikt och genuint sätt vilket gör att publiken ofta får den där känslan att man har fått uppleva något som är på riktigt.

   Top Dogs är bandet som nu turnerar med Bill Öhrström och hans svenska egenskrivna material. Top Dogs har specialiserat sig på att agera som pickupband till internationella soul- och bluesartister för turnerande i Norden och kommer i följande uppsättning:
   Sverker Blomberg – Gitarr & sång
   Erik Möbeln Pettersson – Hammond & sång
   Patrik Norrman – Bas
   Thomas Lingman – Trummor

   Cost: 175 SEK + serviceavgift

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Bill Öhrström