Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Bernhoft & The Fashion Bruises in Stockholm


   • Bernhoft & The Fashion Bruises Photo #1
   1 of 1
   February 17, 2018

   Saturday   9:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Bernhoft & The Fashion Bruises

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Norska multiinstrumentalisten, kompositören och sångaren Jarle Bernhoft kommer till Sverige med fullt band och ett nytt album på väg. Bernhoft slog igenom som soloartist 2008, efter en framgångsrik karriär i bandet Span, med debutskivan Ceramik City Chronicles.

   Genom att kombinera en rad olika musikstilar och själv spela flertalet instrument blev Bernhoft en internationell succé i samband med solodebuten. Mycket har hänt i karriären sedan dess: en ansenlig bunt utgivna album (och med ett nytt som kommer 2018), en Grammy-nominering, framträdanden i stora amerikanska talkshows som Ellen DeGeneres och Conan, samt flera slutsålda turnéer. Bernhofts unika retrosound fascinerade många – och med all rätt. För om Bernhoft har ett syfte med sin musik, så är det att få folk att dansa och tänka efter på samma gång. Det gäller i högsta grad för det kommande albumet, men först ska han alltså ut på vägarna för att promota sina två senaste släpp: EP-plattorna Stop / Shut Up / Shout It Out (maj 2016) och The Morning Comes (20 januari 2017).

   Det nya albumet kommer att bestå av låtar som är snäppet mer up-beat än tidigare, och kanske lite rockigare än de tidigare given. Bernhoft fortsätter dock att skapa genreöverskridande musik, med en stark soulig röst och ett helt unikt retrosound. Till skillnad från tidigare när Bernhoft ofta uppträdde solo och byggde upp sina låtar från grunden med hjälp av loop-pedaler har han denna gång kompbandet The Fashion Bruises med sig till Stockholm och Nalen.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 260 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Bernhoft & The Fashion Bruises