Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   BENJAMIN FRANCIS LEFTWICH in Stockholm


   • BENJAMIN FRANCIS LEFTWICH Photo #1
   1 of 1
   May 13, 2019

   Monday   8:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   EVENT DETAILS
   BENJAMIN FRANCIS LEFTWICH

   Insläpp: 19:00
   Scen: 20:00
   18 år Med drömsk pop och superhits som ”Shine”, ”Atlas Hands” och nya singeln ”Gratitude” är denna brittiska singer-songwritern högt upp på mångas önskelista att uppleva live. Den 13 maj avslutar Benjamin Francis Leftwich sin Europaturné på Nalen. Biljetter släpps fredag 23 november klockan 09.00.

   Redan vid 10 års ålder började Leftwich spela musik – då inspirerad av artister som Bruce Springsteen och Nina Simone. I skapandet av sin musik talar Leftwich varmt om samtida artister som Ryan Adams och Arcade Fire – men musiken Leftwich själv skapar är lika unik som efterlängtad i musikvärlden. Första albumet ”Last Smoke Before the Snowstorm” (2011) hyllades stort, och stod bland annat för hiten ”Shine” som senare utsågs till ”The Most Addictive Track of the Year”.

   Nu har en ny singel vid namn ”Gratitude” släppts, och med den ett löfte om ett kommande tredje album som beräknas komma i början av 2019.”Gratitude” är lite mörkare än Benjamins tidigare verk; en lite mer elektronisk produktion, men fortfarande drömsk och med mycket rå känsla. Det är inte för inte som singer-songwritern jämförs med artister som Jose Gonzalez och Iron & Wine.

   I samarbete med Live Nation.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 230 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT BENJAMIN FRANCIS LEFTWICH