Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Apollo Breath in Stockholm


   • Apollo Breath Photo #1
   1 of 1
   January 18, 2019

   Friday   8:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Apollo Breath

   Insläpp: 19:00
   Scen: 20:00
   18 år Rock’n’rollen ligger ständigt och pyr och fräser och väntar på nya band som kan ta upp facklan och föra traditionen vidare. Apollo Breath gör precis det.

   Med metallisk precision, djuplodande texter och expressivt bildspråk målar Apollo Breath upp en musikalisk värld där rytm och ton både känns igen men också mixas ihop på ett innovativt sätt. En klassisk line-up med gitarr, sång, bas och trummor bidrar till att ursprungskänslan och rötterna blandas ihop med nya konfigurationer.

   Med sju nyskrivna låtar i bagaget och nyproducerad video blir det en svettig kväll på Nalen med blytunga riff, grymt groove och fullt ställ!

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 90 SEK

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.