Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Adam Ben Ezra in Stockholm


   • Adam Ben Ezra Photo #1
   1 of 1
   February 22, 2018

   Thursday   8:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Adam Ben Ezra

    

   Med över 40 000 följare och smått imponerande tio miljoner visningar är Adam Ben Ezra en av de flitigast visade kontrabasisterna på YouTube. Inte så konstigt heller – eftersom denne multiinstrumentalist alltid är fascinerande att se när han spelar på alla sina instrument. Ännu bättre blir det såklart när man upplever honom live – som nu när han kommer till Fasching.

   Som få andra har Adam Ben Ezra gjort kontrabasen till ett instrument i centrum för sitt uppträdande. Genom att hämta inspiration från så olika artister och tonsättare som Bach, Sting och Chick Corea samt blanda det med både jazzinfluenser och latinska inslag har Adam Ben Ezra skapat en alldeles egensinnig och mycket vacker musik.

   Utöver kontrabasen spelar Adam Ben Ezra violin, gitarr, piano, klarinett, oud och flöjt. På scen växlar han mellan instrumenten och loopar dem med pedaler och effektboxar. På så sätt skapar han ett sound som konkurrerar med vilken orkester som helst.

   Cost: 240/190/150 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Adam Ben Ezra