Change Location × Rotterdam, Netherlands

  Recent Locations

   Tank and the Bangas in Rotterdam


   • Tank and the Bangas Photo #1
   1 of 1
   October 9, 2018

   Tuesday   8:30 PM

   Schiestraat 20
   Rotterdam, Zuid-Holland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Tank and the Bangas

   In New Orleans worden Tank and The Bangas natuurlijkerwijs omringd door tal van muzikale tradities. Deze vijfkoppige groep heeft een zeldzaam talent voor het combineren van verschillende muziekstijlen: vurige soul, behendige hiphop, dromerige R&B en subtiele jazz.  In plaats van een som der delen is Tank and The Bangas een duizelingwekkend, samenhangend geheel dat de reikwijdte van de muziek uit The Big Easy vangt en tegelijkertijd een eigenwijs karakter handhaaft.

   Tank and The Bangas wordt aangevoerd door de charismatische zangeres en dichteres Tarriona “Tank” Ball. Bijzonder aan de band is dat de muzikanten vaak ter plekke het roer omgooien. De band speelt neosoul met de spontaniteit van jazz, jazz met de veerkracht van pure pop en Tank bedenkt verhalen soms uit de losse pols; iedere show is daardoor een ervaring an sich. 

   Constant in verandering, maar altijd ontwapenend, virtuoos en vernieuwend, dit Tank and The Bangas. De rest van de bezetting telt Merell Burkett op toetsen, Joshua Johnson op drums, Norman Spence op bas- en synthesizer en Albert Allenback op altsax en fluit.

   Warm aanbevolen: Curtis Harding, Mavis Staples, Red Baraat

   Rotown WhatsApp
   Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

   Rotterdam Concert Buddies

   Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

   Cost: € 18,50

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Tank and the Bangas