Change Location × Rotterdam, Netherlands

  Recent Locations

   Falun Gong Meditatie - In Rotterdam in Rotterdam


   • Falun Gong Meditatie - In Rotterdam Photo #1
   1 of 1
   April 27, 2019

   Saturday   1:30 PM - 3:00 PM (weekly on Saturdays for 50 times)

   Rotterdam Airportplein 60
   Rotterdam, Zuid-Holland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Falun Gong Meditatie - In Rotterdam

   Misschien moet je overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

   Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa echt iets voor jou.

   Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

   Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

   Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdag van 13.30h tot 15.00h terecht in het parkje aan de West-Kruiskade te Rotterdam. Iedereen is welkom om mee te doen!

   Contactpersoon Rotterdam
   Terry Tai: 010-4225324
   day_mj@yahoo.com

   Categories: Sports

   This event repeats weekly on Saturdays for 50 times:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.