Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Tenacious D in Oslo


   • Tenacious D Photo #1
   • Tenacious D Photo #2
   • Tenacious D Photo #3
   1 of 3
   June 5, 2019

   Wednesday   7:30 PM

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Tenacious D

   Jack Black og Kyle Gass gjester Oslo Spektrum med en unik miks av rock og humor onsdag 5. juni 2019.

   Tenacious D ble etablert i 1994 og er i dag en av verdens mest populære mockrock-band. Bandet hadde sin egen TV-serie på HBO på slutten av 90-tallet, og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum i 2001. Et album som inneholdt klassikere som «Tribute», «Dio» og «Wonderboy». Filmen «The Pick Of Destiny» kom i 2006 og ble fulgt opp av plata med samme navn. Oppfølgeren kom i 2012 i form av «Rize Of The Fenix», som blant annet fikk 4/5 av AllMusic.

   I 2013 startet Jack Black og Kyle Gass «Festival Supreme», en musikk- og humorfestival i Los Angeles. I løpet av de første fire årene hadde de gjester som Adam Sandler, Sarah Silverman, Flight of the Conchords,“Weird Al” Yankovic, Patton Oswalt, Die Antwoord, Amy Poehler, Workaholics og mange flere. Begge har samtidig vært aktive på hver sin kant med prosjekter innenfor film, humor og musikk. Kyle Gass gjestet blant annet Oslo og John Dee med sitt Kyle Gass Band i 2015.

   I september 2018 slapp Tenacious D den animerte serien «Tenacious D in Post-Apocalypto» eksklusivt på YouTube, tett etterfulgt av albumet «Post-Apocalypot». 

   Sist gang Tenacious D besøkte Oslo i 2015 solgte de ut Sentrum Scene på 4 minutter, og det er ingen tvil om at det blir rift om billettene også denne gangen. Velkommen til Tenacious D i Oslo Spektrum onsdag 5. juni kl. 19.30!

   Cost: 0.00

   Categories: Concerts & Tour Dates | Comedy

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.