Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   STEVE HARRIS BRITISH LION - Support: Street Legal in Oslo


   • STEVE HARRIS BRITISH LION - Support: Street Legal Photo #1
   1 of 1
   August 20, 2017

    

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   STEVE HARRIS BRITISH LION - Support: Street Legal


   Legenden Steve Harris tilbake i Oslo.
   En av heavyrockens yppersteprester, Steve Harris, hviler ikke på laurbærene. Etter en tre måneder lang verdensturné med Iron Maiden, hiver den evig unge bassisten seg ut på veien igjen, denne gangen med eget sideprosjekt; British Lion.

   I motsetning til Iron Maiden, har British Lion en mer tilgjengelig tilnærming og spiller (i all positiv forstand) en mainstream form for rock inspirert av 70-tallsklassikere som Thin Lizzy, UFO og The Who.

   Dette skrev Natt&Dag tilbake i 2012 om debutplata: «Harris har alltid hatt et godt øre for gode melodier og sterke refreng. Han er jo tross alt en av vår tids store låtskrivere, det kan ikke fornektes. På «British Lion» har han roet ned den galopperende bassgangen han er kjent for, og gitt mer rom til melodi - pakket inn klassisk rocks alle farger, former og fasonger.»

   Harris med kompani gjestet Rockefeller tilbake i 2013. Denne gangen spiller britene på John DEE som vil bli en enda mer intim affære og unik mulighet til å se en av de aller største i liveformat.

   Richard Taylor (vokal)
   Steve Harris (bass)
   David Hawkins (gitar/tangenter)
   Graham Leslie (gitar)
   Simon Dawson (trommer)

   Bill. kr. 250,- + bill avg. 18 år leg.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT STEVE HARRIS BRITISH LION - Support: Street Legal