Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Rock Cinema Bar & Kino i samarbeid med United Interntional Pictures: ROCKETMAN – eksklusiv førpremiere in Oslo


   • Rock Cinema Bar & Kino i samarbeid med United Interntional Pictures: ROCKETMAN – eksklusiv førpremiere Photo #1
   1 of 1
   May 24, 2019

   Friday   8:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Rock Cinema Bar & Kino i samarbeid med United Interntional Pictures: ROCKETMAN – eksklusiv førpremiere


   I samarbeid med United Interntional Pictures er vi stolte over å invitere til et av årets aller største Rock Cinema-høydepunkter! Historien om livet til musikklegende Elton John kommer endelig til det store lerret, og fredag 24. mai inviterer vi til en storstilt eksklusiv førpremiere og fest på Rockefeller!

   Filmen har allerede høstet enorm internasjonal oppmerksomhet og store lovord fra et samlet pressekorps og det er knyttet enormt med forventninger til denne hyllesten av en av musikkhistoriens aller største profiler. Absolutt alle har et forhold til Sir Elton låtunivers! Med låter som «Rocketman», «Tiny Dancer», «Your Song» og «Don’t go breaking my heart» har han siden 80 tallet både beveget hjerter og kropper i utallige hjem og diskoteker. Filmen er regissert av samme regissør som suksessfilmen «Bohemian Rhapsody», og med «Kingsman»-stjernen Taron Egerton, i hovedrollen.

   Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av uforglemmelig låter. Før og etter filmen vil Norges kuleste dame, Maya Vik, snurre plater i ekte Elton John-stil.

   Fri entré (se under). 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 20.00. Filmen starter kl. 21.00.

   NB! Lukket visning, kun invitasjon gjelder. Fås over Rockefellers nyhetsmail ved lansering og mandagen før visning, eller gjennom eventet på vår Facebook-side. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, men våre lokaler er romslige og vi har som regel plass til alle.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.