Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   LOTHEPUS in Oslo


   • LOTHEPUS Photo #1
   1 of 1
   April 29, 2017

    

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   LOTHEPUS


   Skytebas, sexsymbol, kultfenomen og rikskjendis Lothepus er kjent frå TV-serien Fjorden Cowboys og som årets vinnar av Farmen Kjendis.

   Ved sida av handtering av dynamitt, store maskinar og eit liv på kanten er Lothepus også artist.

   Han reiser land og strand rundt med sitt eminente band og trekker fulle hus i sjølv det mest fråflytningstruga bygdelag.

   Til konserten på Rockefeller tar Lothepus med seg en gjeng fra Farmen. Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom, Linni Meister, Tore Petterson og Ingeborg Myhre blir med som gjesteartister / korister.

   På fremste rad står tenåringsjenter og lastebilsjåførar side om side og kan kvar ein song på rams.
   Som Petter Pilgaard og Leif Einar Lothe fant kvarandre på Farmen, finner BI-studentar og sauebønder saman i den feststemte musikken til Lothepus.

   «Eg elskar kvinnfolk og sprenging» synger Lothepus i «To steg fram og attende ti», mens han i «Utedassen» villig fortel om kordan mor Lothe - «for i lufte lag med plankebetar, spikar, drit og stein, og landa der han galtegris har alltid hatt sin heim» - den gang Lothepus satt fyr på utedassen i eit forsøk på å få far til å kjøpa innedass.

   Slik blir det allsang og dansing av. Det har også blitt to album: Sallaren (2014) og Cowboyhjarta (2014). Og meir er på gang.

   Se ikke bort ifra at det kan bli både fest og fyrverkeri når Vestlandets mest eksplosive spillemann og entertainer entrer scenen på Rockefeller. Lothe lover å ikke spare på kruttet!

   Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 år leg.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT LOTHEPUS