Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Judas Priest + special guest Megadeth in Oslo


   • Judas Priest + special guest Megadeth Photo #1
   1 of 1
   June 5, 2018

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Judas Priest + special guest Megadeth

   Judas Priest og special guest Megadeth gjester Oslo Spektrum tirsdag 5. juni 2018!

   Når to av metalens virkelige storheter slår seg sammen, og tar turen til Oslo, er det klart for en konsertopplevelse som vil få pulsen til å gå ekstra fort. Med nye album på vei og låtmateriale fra lange karrierer, kan vi forvente metalperler på en snor fra de legendariske bandene.

   Judas Priest startet i 1974 med debutalbumet "Rock Rolla". Men det var først med det 6. albumet, “British Steel”, som kom ut i 1980, at Judas Priest virkelig posisjonerte seg i tungrocken. I mars 2018 har Priest lovet fansen et nytt album, men mens vi venter på det 18. studioalbumet kan vi nyte 30 års feiringen av albumet "Turbo" som ble gitt ut i 1986. Det bestselgende albumet kom i fjor i en remastered versjon som inkluderer to skiver med hardtslående live-låter. Forhåpentligvis gir det oss en liten pekepinn på hva vi kan forvente av metalheltene i Oslo Spektrum.

   Megadeth regnes som en av trashmetalens fire store, sammen med Metallica, Slayer og Anthrax. Etter å ha forlatt Metallica skrudde gitarist og vokalist, Dave Mustaine, opp tempoet, økte aggresjonen og henga seg til nihilismen. Sammen med David Ellefson, og en lineup av evig skiftende bandmedlemmer, begynte han å lage noe av metalens mest kredible og nyskapende musikk. Etter 15 studioalbum, blant dem en av 2016s beste metal-utgivelser, "Dystopia", er bandet tilbake i storform. Hardt, men likevel melodiøst og med Mustaines velkjente dystre tekster. Sist bandet gjestet Oslo drysset lovordene fra musikkanmelderne over den svette Sentrum Scene-konserten. Når de nå vender tilbake med Judas Priest, er det ingen tvil om at fansen kan glede seg til en forrykende opplevelse.

   Tirsdag 5. juni kl. 19.30 blir det hardt, svett og mørkt når legendariske Judas Priest og Megadeth gjester Oslo Spektrum, velkommen!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Judas Priest + special guest Megadeth