Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Ingrid (Highasakite) + Support: Kari Harneshaug - Releasekonsert in Oslo


   • Ingrid (Highasakite) + Support: Kari Harneshaug - Releasekonsert Photo #1
   1 of 1
   November 13, 2013

   Wednesday   8:00 PM

   Olaf Ryes plass 11
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ingrid (Highasakite) + Support: Kari Harneshaug - Releasekonsert


   Ingrid Helene Håvik er tidligere kjent som vokalist i Your Headlights Are On og Highasakite. Hun har en av landets tydeligste signaturstemmer og blir av pressen beskrevet som en sterk kvinnelig vokalist som tør der andre nøler. Både stemmen og låtskrivertalentet setter sitt markante preg på låtene hennes. Ingrid Håvik har skrevet en mengde låter til Highasakites nye album som kommer tidlig i 2014. I løpet av innspillingsprosessen ble det klart at ikke alle disse passet like godt inn på det nye albumet til bandet, samtidig som de var alt for sterke til å gi slipp på. Dette resulterte i soloalbumet 'Baby Love' som ble sluppet 1. november.

   Highasakite er i full sving med å ferdigstille oppfølgeren til albumet 'All That Floats Will Rain', et album som både ga kvintetten en nominasjon til Statoil-stipendet og Spellemannprisen, og som høstet massiv ros fra både publikum og et samlet pressekorps. Musikken og solide liveopptredener ga også bandet en mengde oppmerksomhet i utlandet, og Highasakite har i løpet av det siste året turnert i både USA and Europe. - blant annet under Berlin Music Week, Iceland Airwaves, Eurosonic, SXSW, The Great Escape, Tallinn Music Week, Roskilde, SPOT festival, Reeperbahn Festival (spiller september 2014) og mange flere.

   Bill.: 130,- (+billettavgift)Hjemmeside

   Cost: Aldersgrense 18 år

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Ingrid (Highasakite) + Support: Kari Harneshaug - Releasekonsert