Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   EGIL OLSEN - – Strømløst releaseparty in Oslo


   • EGIL OLSEN - – Strømløst releaseparty Photo #1
   1 of 1
   August 23, 2017

    

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   EGIL OLSEN - – Strømløst releaseparty


   Singer/songwriter Egil Olsen slipper sin første rockeplate, sin mest elektriske plate til nå! Plateslippet markeres med en akustisk, strømløs intimkonsert på Rockefeller!

   Det nye albumet «You And Me Against the World» er et oppløftende og energisk album med romantiske rockelåter. «Det er et album om uovervinnelig kjærlighet i en gal gal verden. Det er optimistisk og romantisk, men med en litt hard og apokalyptisk undertone," sier Olsen selv.

   Egil Olsen er omtalt som «en av landets aller beste låtskrivere» (DN) og «noe av det vakreste og mest underfundige vi har» (VG) med sine «hinsides vakre låter» (Dagbladet). Han er kjent for sine usedvanlig underholdende konserter, der han med sine små akustiske viser, balanserer sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin uforutsigbare lune humor og komiske timing på scenen. Han kan gå rett fra det vondeste og skjøreste til å plutselig covre «Boombastic» med sin lyse, engleaktige falsett.

   Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
   NB! Begrenset antall billetter i salg.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT EGIL OLSEN - – Strømløst releaseparty