Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   DEERHUNTER - + support: Echo Ladies in Oslo


   • DEERHUNTER - + support: Echo Ladies Photo #1
   1 of 1
   June 4, 2019

   Tuesday   8:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   DEERHUNTER - + support: Echo Ladies


   Deerhunter er aktuelle med «Why Hasn't Everything Already Disappeared?» – det de selv kaller et science fiction-album om nåtiden.

   Deerhunter frontes av Bradford Cox, denne intense, eksentriske og trollbindende karakteren som beskrives som en god blanding av kunstrockens Yoko Ono og punkens Mark E. Smith, toppet med en unik fysisk tilstedeværelse på scenen. P3 har beskrevet Deerhunter slik: «Én del av regnestykket er så klart Cox’ skrudde hjerne, men med i summen er også bandets rike musikalske beitemark – bestående av sjangeruttrykk som postpunk, kunstrock og støypop».

   Deerhunters åttende album finner bandet på en oppdagelsesreise der de prøver å på nytt finne ut hvordan de kan tilnærme seg mikrofonene, trommesettet, cembaloen og de elektromekaniske og syntetiske lydene av keyboardet. Resultatet er minst like spennende og uforutsigbart som alt annet Bradford Cox & Co har gjort i løpet av sin drøye 15 år lange karriere.

   Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpner kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.