Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Pariisin Kevät: 3 salia in Helsinki


   • Pariisin Kevät: 3 salia Photo #1
   1 of 1
   October 27, 2018

   Saturday   8:00 PM

   4 Sturenkatu
   Helsinki, Finland 00510

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Pariisin Kevät: 3 salia

   Kotimaisen elektrorockin ykkösnimi Pariisin Kevät tekee syksyllä 2018 kolme konserttisalikeikkaa. ”3 salia”-konserttikokonaisuudet nähdään 20. lokakuuta Turun Logomossa, 27. lokakuuta Helsingin Kulttuuritalossa sekä 3. marraskuuta Tampereen Tampere-talossa.

   ”On selvää, että konserttisaleihin mennään soittamaan monisävyisemmät showt kuin klubeille tai festivaaleille. Konserttisalissa voi hyvällä omallatunnolla istua ja syventyä musiikkiin – ei tarvitse tuntea velvollisuutta riehua ja läikyttää kaljaa, mikä sekin on upeeta, mutta tällä kertaa siihen ei ole tarvetta. Sovitetaan osa meidän kappaleista uuteen asuun ja soitetaan ehkä muutamia uusia, julkaisemattomia lauluja. Olennaista on huomioida se, että kun meidän logon sovittaa kartalle Turun, Tampereen ja Helsingin päälle, niin kulmat osuu. Sattumaako? Tietenkin, kaikki on; meidän bändi ja sen laulut, musiikki, Maa ja kolme salia.” – Pariisin Kevät

   Pariisin Kevään keikat ovat olleet viime vuosina erityisen suosittuja; yhtye myi vuoden 2017 aikana lähes kaikki keikkansa loppuun. Pariisin Kevään keikkakesä 2018 starttaa tänään Helsingin Sideways-festivaaleilta.

   Hittien Pikku Huopalahti, Tämän kylän poikii ja Kesäyö myötä suursuosioon noussut Pariisin Kevät on jo 11 vuoden ajan todistanut, ettei suosiota saavuttaakseen tarvitse tinkiä taiteellisesta visiostaan. Ilmiömäisistä live-esiintymisistään tunnetun yhtyeen vahvaa kasvua on siivittänyt kuusi jalometalleilla palkittua studioalbumia, joista tuorein on alkuvuonna 2017 julkaistu, Suomen Virallisen Listan ykkösijalle kavunnut Kuume.

   Pariisin Kevät: 3 salia
   27.10.2018 Helsinki, Kulttuuritalo
   Liput: ennakko 32€ sis. Palvelumaksut

   Liput myynniss��www.lippu.fi

   Cost: 32 € (sis. käsittelykulu).

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Pariisin Kevät: 3 salia