Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Mummodisko in Helsinki


   • Mummodisko Photo #1
   1 of 1
   September 6, 2017

   Wednesday   1:00 PM

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Mummodisko

   klo 13:00-16:00 /

   Liput ennakkoon VAPAA PÄÄSY, ovelta 0 € eteispalvelumaksu., Ikäraja: K-18

   Ei ennakkomyynnissä

   Diskopallon loisteeseen mä mummon kanssa meen!

   Vipattaako mummosi tanssijalka, sykkiikö naapurin papan sydän ikivihreille iskelmille? Oletko aina halunnut jorata diskopallojen loisteessa Tavastialla ja tehdä samalla hieman hyvää? Tilaisuutesi on koittanut!

   Siskot ja Simot -yhteisö (www.siskotjasimot.fi) tuo syksyn päräyttävimmät bileet Tavastialle keskiviikkona 6.9. ja haluaa juuri sinut ja mummosi mestoille. Mummodiskossa kovimpia moovsseja pääsee esittelemään, kun vinyylilevyjä pyörittelevät DJ:t Kuk Norris ja Harri Hertell, sekä legendaarinen diskon kuningas, DJ Hall of Famer Tapani Ripatti!

   Asuuko mummosi liian kaukana tai eikö pappa lämpiä diskoilulle? Ei hätää! Voit ottaa diskodeitiksesi kenet tahansa vanhuksen, jonka elämästä haluat tehdä groovimpaa, tai tulla tapahtumaan vapaaehtoiseksi tanssikaveriksi. Vapaaehtoisdiskoiluun ei vaadita erikoistaitoja tai edes rytmitajua - halu kohdata ihmisiä riittää!

   K-18 Disko on kaikille maksuton ja parketilla pyörähtelyn lisäksi luvassa on yllätysohjelmaa. Karkeloinnin kuivattamaa kurkkua voi kostuttaa Tavastian baarissa myytävillä virvokkeilla ja siltä varalta, että nälkä yllättää, on valikoimassa myös pientä purtavaa.

   Mummo kainaloon ja let's disco!

   Haluatko tietää lisää? Kysymyksiisi mielellään vastaavat tapahtuman tuottajat Anne ja Helmi osoitteessa mummodiskotuottajat(at)gmail.com sekä Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero (eero.vaisanen(at)siskotjasimot.fi) ja viestintäkoordinaattori Paula (paula.mitchell(at)siskotjasimot.fi)

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Mummodisko