Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   MOONSORROW / SWALLOW THE SUN ACOUSTIC TRIO in Helsinki


   • MOONSORROW / SWALLOW THE SUN ACOUSTIC TRIO Photo #1
   1 of 1
   December 5, 2018

   Wednesday   7:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   EVENT DETAILS
   MOONSORROW / SWALLOW THE SUN ACOUSTIC TRIO

   MOONSORROW 5.12. @ Nosturi, Helsinki

   Pakanametallin sanansaattaja Moonsorrow Itsenäisyyspäivän aattona Nosturiin!

   Folk metallista ja melodisesta black metallista vaikutteensa saanut pakanametallin suurlähettiläs Moonsorrow saapuu Helsingin Nosturiin itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2018. Tämä on ahkerasti festivaaleja aina ulkomaita myöten kiertävän yhtyeen ainoa kotimaan klubikeikka tänä vuonna!

   Moonsorrow tunnetaan reilusti yli kymmenminuuttisiksi venyvistä eeppisistä kappaleistaan. Black metallin pimeyden lisäksi kansanmusiikin ja myös klassisen musiikin vaikutteet soivat melodioissa vahvana ja yhtye hyödyntääkin kappaleissaan monia perinnesoittimia, kuten munniharppua ja kannelta. Sanoitukset maalaavat synkkää ja samalla surumielisen kaunista maisemaa kertoen muinaisesta pakanauskosta, viikinkitaisteluista ja Pohjoisen mytologiasta. Yhtyeen seitsemäs studioalbumi ”Jumalten Aika” julkaistiin 2016 ja se nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

   Tasaisen epäsäännöllisesti keikkaileva Swallow the Sun Acoustic trio kasvaa Nosturissa kvartetiksi kun mukaan saadaan myös rumpali. Swallow the Sunin tuotantoa ja valikoituja covereita esittävän ryhmän kokoonpano on seuraavanlainen:
   Mikko Kotamäki - Laulu
   Markus Jämsen - Kitara
   Antti Kiiski - Basso
   Juuso Raatikainen - Rummut

   Tule Nosturiin vastaanottamaan Suomen 101:nen Itsenäisyyspäivä komeasti muinaisen pohjoismaisen mytologian tunnelmissa Moonsorrowin johdattamana!

   Liput: 22/25€
   S/K18
   Ovet 19:00

   Aikataulut

   19:00 Ovet auki
   19:45 SWALLOW THE SUN Acoustic Trio
   21:00 MOONSORROW S/K18

   Cost: SOLD OUT

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT MOONSORROW / SWALLOW THE SUN ACOUSTIC TRIO