Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Mikael Gabriel - TASOI Rap Show in Helsinki


   • Mikael Gabriel - TASOI Rap Show Photo #1
   1 of 1
   September 2, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Mikael Gabriel - TASOI Rap Show

   ovet klo 19:00 /

   Liput ennakkoon alk. 26 €, ovelta 30 €, Ikäraja: K-18

   Suomen suositumpien artistien joukkoon lukeutuva Mikael Gabriel tekee syyskuussa ainutlaatuisen TASOI Rap Show'n Helsingissä. Luvassa 2.9. on räppiin keskittyvä erikoisshow, joka on samalla Mikael Gabrielin ensimmäinen oma keikka Tavastialla.

   TASOI Rap Show'ssa Mikael Gabriel esittää myös biisejä, joita ei ole koskaan keikoilla vetänyt - radiohitit on jätetty Tavastian keikan settilistalta tällä kertaa pois. Luvassa on perinteinen räppikeikka, jolla nähdään varmasti myös useita vierailijoita. Lämmittelijät varmistuvat myöhemmin.

   Mikael Gabriel on julkaisi heinäkuun alussa kolme kappaletta sisältävän EP:n nimeltä "6K", joka valottaa lisää räppärin mielenmaisemaa. Osa EP:n biiseistä on nauhoitettu Los Angelesissa ja osa hänen kotonaan Espoossa. Vastaavana tuottajana on toiminut Miklun luottomies, JVG:nkin kanssa työskennellyt MDS.

   "Päättäessäni HIMMEE-kiertueeni maaliskuussa, lähdin lomailemaan tyttöystäväni ja tuottajani kanssa Losiin. Aika nopeasti löysin itseni kirjoittamasta uusia biisejä. Multa on kysytty paljon Vain elämään jälkeen, että aionko jatkossa vaan laulaa ja vanhat fanit on ollut siitä jopa huolissaan. Räppäämien on kuitenkin syvällä sydämessäni ja aina osa mua, enkä aio sitä koskaan lopettaa. Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri. Se tullaan näkemään myös Tavastialla syyskuussa. Venaan sitä keikkaa todella paljon", kertoo Mikael Gabriel.

   Tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden miessolistiksi valitun Mikael Gabrielin ura on ollut viime vuodet hurjassa nousukiidossa. Miklu on yksi Suomen striimatuimmista artisteista, jonka kaikki singlet ovat soineet viime vuosina vähintään kultaa.

    

    

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Mikael Gabriel - TASOI Rap Show