Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   The Madonna Story – Material Girl musikaali in Helsinki


   • The Madonna Story – Material Girl musikaali Photo #1
   1 of 1
   October 24, 2018

   Wednesday   7:00 PM

   4 Sturenkatu
   Helsinki, Finland 00510

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   The Madonna Story – Material Girl musikaali

   Madonnan 60-vuotisjuhlan kunniaksi tuotettu kansainvälinen musikaali saa lisäesityksen Helsinkiin. Lipunmyynti on käynyt niin vilkkaana, että Material Girl -musikaali nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 25. lokakuuta lisäksi myös keskiviikkona 24.10.

   Brittiläistä alkuperää oleva Material Girl -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa. Nyt esitys lähdössä myös laajalle Euroopan-kiertueelle ja sen myötä Suomeen. Musikaali kertoo Madonnan huikean elämäntarinan hänen laulujensa myötä.

   Lavalla nähdään laulajia ja tanssijoita sekä runsaasti videomateriaalia. Luvassa on suuri joukko Madonnan suosituimpia hittejä, kuten Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer ja Express Yourself.

   Yleisö pääsee matkalle Madonnan elämään ja hänen kehittymiseensä pienestä tytöstä koko maailman tuntemaksi ja ihailemaksi musiikkimaailman tähdeksi. Musikaalissa esitetään kiehtovia tarinoita Madonnan lapsuudesta, nuoruudesta ja tähteydestä. Pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson, jolle Madonnan rooli on ollut todellinen suuren unelman toteutuminen.

   Esityksen tuottaja Duncan Heather toteaa osuvasti, että Madonna on paljon enemmän kuin pelkkää laulua ja musiikkia. – Vaikka Madonna on erittäin suosittu ja menestynyt, on hän pohjimmiltaan maanläheinen ihminen. Hänen elämäntarinansa antaa iloa ja toivoa meille kaikille, Heather korostaa.

   Material Girl -musikaali Helsingin Kulttuuritalossa:

   Ke 24.10. Helsinki, Kulttuuritalo, kello 19.00 (ovet klo 18.00).
   To 25.10. Helsinki, Kulttuuritalo, kello 19.00 (ovet klo 18.00).

    

    

   Cost: Alk. 54,50 e / 44,50 € (sis. käsittelykulu)

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT The Madonna Story – Material Girl musikaali