Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   LCMDF - Sad Bangers -levynjulkkarikeikka, Olivera in Helsinki


   • LCMDF - Sad Bangers -levynjulkkarikeikka, Olivera Photo #1
   1 of 1
   September 29, 2018

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   LCMDF - Sad Bangers -levynjulkkarikeikka, Olivera

   Ovet klo 19:00 / Showtimes:LCDMF 22:00 Olivera 20:30

   Liput ennakkoon alk. 14 €, ovelta 16 €, Ikäraja: K-18

   Suomessa harvakseen keikkaileva elektropop-yhtye LCMDF (ent. Le Corps Mince de Françoise) esiintyy lauantaina 29. syyskuuta Tavastialla.

   Kansainvälisesti tunnustettu, energisistä live-vedoistaan ja anteeksipyytelettömästä asenteestaan tunnettu yhtye nousee lavalle uuden materiaalin kera. Suomalaisen elektropopin uranuurtajana toiminut yhtye juhlistaa "Sad Bangers" -nimisen toisen pitkäsoittonsa julkistamista, ja kymmenvuotista uraansa.

   "Sad Bangers" on omakohtainen tarina juhlimisesta, deittailusta, feminismistä ja burnoutista. Levy kertoo y-sukupolvelle tyypillisistä kasvukivuista; vaikeudesta löytää paikkansa yhteiskunnassa ja maailmassa, yhteisöllisyyden kaipuusta sekä kaihosta jättää jälki.

   LCMDF - Sad Bangers ulkona 21.9.

   Support Olivera

   Espoosta kotoisin oleva 24-vuotias Olivera tekee eloisaa ja nostalgishenkistä elektro-indiepoppia tuottajansa Lennon kanssa. Hänen uusin singlensä No More julkaistiin maaliskuussa, ja se nousi Spotifyn viraalilistoille Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Oliveran biisit ovat päätyneet muun muassa YleX:n ja Radio X3M:n soittolistoille, ja soineet myös MTV3:n ja AVAn mainoksissa.

   Soolouransa ohella Olivera on työskennellyt laulunkirjoittajana ja vierailevana artistina useiden elektronisen musiikin artistien kanssa, kuten Sonny Alven, 3LAU, Zaxx, Lucian ja John Dahlbäck. Yhteensä biisit ovat keränneet yli 20 miljoonaa kuuntelukertaa, ja niistä ovat kirjoittaneet mm. Billboard, Scandipop ja Earmilk.

   Tähän mennessä Olivera on esiintynyt vain Suomen rajojen ulkopuolella, mutta nyt nähdään hänen ensiesiintymisensä uuden livebändin kanssa!

   DJ Malin Nyqvist

   Malin Nyqvistin setti ammentaa energiansa 00-luvun yleisösuosikeista ja klubi-bängereistä, takoen raakaa house-rytmiä yhdistettynä juustoisiin remixeihin. Flow Festivaaleilla ja Kaiku-klubilla tanssilattioita valloittanut suomiskenen 'enfant terrible' nähdään myös Tavastialla 29.9!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT LCMDF - Sad Bangers -levynjulkkarikeikka, Olivera