Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Kube x Eevil Stöö in Helsinki


   • Kube x Eevil Stöö Photo #1
   1 of 1
   February 23, 2018

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Kube x Eevil Stöö

   ovet klo 24:00 /

   Liput ennakkoon alk. 18 €, ovelta 20 €, Ikäraja: K-18

   Eevil Stöö on hylätty talo. Kube on kiehuva soossi. Räppäreiden ensimmäinen yhteis-ep on ennenkuulumaton Pomo Sapiens. Monsp julkaisi kahden suomiräpin omaäänisimmän lyyrikon yhteislevyn perjantaina 15. joulukuuta. 5 biisin EP:llä Kube ja Stöö kokkaa, broccolit choppaa, träppää, ja jopa vähän flexaa, mutta ennen kaikkea räppää niin, ettei ole aiemmin kuultu.

   Julkaisua juhlitaan keväällä kattavan yhteiskiertueen voimin, joka kattaa laajalti koko Suomen. Yhteiskiertueella kuullaan EP:n biisien lisäksi myös artistien parhaat soolosinkut, joten ilta ei jätä ketään kylmäksi.

   Studion eteen on pullupattu uudenkarheassa avopakussa, josta särötetty subi on pamauttanut katon Helvetin tuuliin. Sanomattakin on selvää, että sticky icky on vetänyt Stöön ja Kuben jälleen hemmetinmoiseen ikijäähän. Puhelin soi pöydällä, mutta kukaan ei vastaa. Kattilassa kupliva soossi on saanut kolme Michelin-tähteä, mutta bandoa ei löydy mistään. Kuben ja Pehmee Goon tikitykset viiraavat korvien välissä

   EP:ltä torstaina 7.12. julkaistu Avopaku -sinkku nousi suoraan Spotifyn TOP50-listalle ja YleX nosti biisin kanavan soittolistalle. EP:n eka sinkku Kolme Michelin Tähtee meni samoilla merkeillä eli hieno meno. Kube & Eevil Stöö kiertävät yhteiskeikoille EP:n tiimoilta 2018 aikana, tsekkaa kundien somekanavia. Ja huomio: Vinyylikin on tulossa, julkaisupäivä ilmoitetaan piakkoin.

   Samana iltana juhlitaan myös Kuben "All Jucci" -albumia! Kuben neljäs, "All Jucci" -nimeä kantava sooloalbumi julkaistaan 16. helmikuuta, ja albumia pohjustava "Pro"-sinkku tippuu kaikkiin musapalveluihin perjantaina 12. tammikuuta.

   Kube on yksi arvostetuimmista, monen mielestä arvotetuin dude genressään. Uudistuva, moneen suuntaan avautuva musadiggari, josta parhaana esimerkkinä kymmenet vierailut niin isojen kuin vasta nousevienkin artistien biiseillä. Albumin nimi nousee myös tältä pohjalta; "Sanonnasta All gucci/All good. Ja all Jussi, koska tämä levy kokonaan jussia, soololevy ilman featteja."

   Kuben edellinen albumi, Purppura, julkaistiin vuoden 2015 lopulla, ja se oli myynti- sekä arvostelumenestys, ja albumi valittiin myös Emma-ehdokkaaksi. "All Jucci" -albumille voi hyvällä omallatunnolla veikata erittäin vahvaa menestystä.

   www.facebook.com/Kube

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Kube x Eevil Stöö