Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Improryhmä Kolina: Roope & Erkku Live in Helsinki


   • Improryhmä Kolina: Roope & Erkku Live Photo #1
   1 of 1
   May 3, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Improryhmä Kolina: Roope & Erkku Live

   ovet klo 19:00 /

   Liput ennakkoon alk. 24 €, ovelta 25 €, Ikäraja: K-18

   Putouksesta tutut Improryhmä Kolinan näyttelijät Roope Salminen ja Ernest Lawson kiertueelle toukokuussa


   Roope ja Erkku omistautuivat yleisön naurattamiselle palkitun, kymmenvuotiaan improvisaatioteatteriryhmän riveissä jo kauan ennen Putousta.

   Putouksesta tutut näyttelijät Roope Salminen ja Ernest "Erkku" Lawson tekevät kuusi keikkaa käsittävän improkiertueen Roope & Erkku Live toukokuussa 2017. Musiikista kiertueella vastaa maan parhaaksi impromuusikoksikin tituleerattu Olli Äkräs, joka tunnetaan myös Roope Salminen & Koirat ja Scandinavian Music Group -kokoonpanoista.

   Kiertue juhlistaa myös Salmisen ja näyttelijä-tuottaja Sasu Paakkunaisen 2007 perustaman Improryhmä Kolinan kymmenvuotista uraa. Kolina on kunnostautunut erityisesti impron viihteellisimmässä, lyhyessä ja sketsimäisessä muodossa, jossa yleisön vaikutusvalta improttuihin kohtauksiin on suuri ja käänteiden pyrkimys kirvoittaa katsojista nauruja. Kolina on kahminut liki kaikki lajin palkinnot, mukaan lukien impron Suomen mestaruudeksi kutsutun Impromestari-tittelin kolmesti (2012, 2013 ja 2014).

   Ryhmä on tehnyt liki 1000 keikkaa ja vieraillut niin ravintolaklubeilla kuin ikonisilla, suomalaisilla näyttämöilläkin Finlandia-talosta Hartwall Arenalle. - Improssa tärkeintä meille on se, että yleisö nauraa, kertoo Roope Salminen. - Ollaan nähty tosi paljon vaivaa sen eteen, että jengillä on hauskaa ihan jokaisessa improlajissa, hän jatkaa.

   MTV3:n liveviihdespektaakkeli Putous on Kolina-näyttelijöiden uralla jäävuoren huippu. - Toki Putous on näkyvintä, mitä olemme impronäyttelijöinä tehneet. Pohjimmiltaan impro on kuitenkin livelaji, se on aidoimmillaan ja hauskimmillaan silloin, kuin kaikki katsojat ovat saman katon alla, korostaa Salminen. - Kivaa, että Putous esittelee improa viihteen lajina laajemmalle yleisölle. Toivottavasti se innostaa tulemaan myös livekeikoille, toteaa Lawson. - Kolinan improamista Putous ei ole muuttanut. Tai on ehkä sen verran, että melkein joka keikalla yleisö tarjoaa tyylilajiksi Putousta, hän nauraa.

    

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Improryhmä Kolina: Roope & Erkku Live