Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Ellinoora, Pasa in Helsinki


   • Ellinoora, Pasa Photo #1
   1 of 1
   October 20, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ellinoora, Pasa

   ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 15 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

   Ellinoora on 23-vuotias uuden sukupolven pop-artisti. Hän herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011 ja solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana.

   Laulaja-lauluntekijä Ellinoora nousi koko kansan tietoisuuteen hitillään Carrie, joka nousi niin Spotifyn kuin radioidenkin soittolistojen kärkeen. Keväällä 2016 julkaistu Leijonakuningas räjäytti lopullisesti potin. Syyskuussa 2016 julkaistu Elefantin paino sai heti suuren suosion ja nousikin  Spotifyssa sijalle #1. Kaikki nämä kappaleet ovat myynti- ja kuuntelumäärillään ylittäneet platinarajan. Debyyttialbumi Villi lapsi julkaistiin 16.9.2016. Albumi on myynyt platinaa ja saanut ylistystä monelta eri suunnalta. Upea vuosi toi mukanaan tämän kaiken lisäksi neljä kappaletta Emma-ehdokkuuksia.

   Toista levyään työstävä Ellinoora on oman tuotantonsa lisäksi tehnyt kirjoittajana yhteistyötä mm. JVG:n kanssa platinaa striimanneessa kappaleessa "Sitä säät mitä tilaat" Tuorein julkaisu Roope Salminen & Koirat feat Ellinoora -  Tanssi se ulos - biisiss��kuullaan myös Ellinooran käsialaa. Lisäksi hän on tehnyt kappaleita mm. Kaija Koolle ja Stigille.

   Ellinoora ei ole pelkästään lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen ja tunteikas live-esiintyjä. Ellinoora bändeineen on valloittanut Villi lapsi -kiertueellaan ympäri Suomen ihmisten sydämiä. Tämä livesetti on sellainen, jonka jokaisen tulisi kokea.

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Ellinoora, Pasa