Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   DECAPITATED (PL) / VADER (PL) / THY DISEASE (PL) in Helsinki


   • DECAPITATED (PL) / VADER (PL) / THY DISEASE (PL) Photo #1
   1 of 1
   May 16, 2017

   Tuesday   7:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   EVENT DETAILS
   DECAPITATED (PL) / VADER (PL) / THY DISEASE (PL)

   VADER JA DECAPITATED KOLMELLE KEIKALLE SUOMEEN
   Death metalin suurnimet kiertävät toukokuussa Pohjois-Eurooppaa

   Äärimetallin ystäville on luvassa aurinkoinen loppukevät: Puolalaiset death metal -yhtyeet Vader ja Decapitated kiertävät toukokuussa Suomea kolmen keikan verran.

   Vader on legenda! Tämä Puolan Olsztynistä kotoisin oleva yhtye on perustettu 1983 – samana vuonna kuin muut death metal -pioneerit Death ja Possessed. Vaderilla kesti kymmenen vuotta saada ensimmäinen pitkäsoittonsa julki: vuoden 1992 albumi The Ultimate Incantation onkin yksi genren klassikoista. Ja Vader jaksaa: yhtyeen uusin albumi The Empire julkaistiin loppuvuodesta 2016.

   Puolan Kronsossa vuonna 1996 perustettu Decapitated on eräs modernin death metalin arvostetuimmista nimistä. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät blastbeat-pitoinen mutta groovaava death ja tyylitajuinen melodisuus ainutlaatuisella tavalla. Decapitatedkin on ehtinyt moneen: bändi on kiertänyt muun muassa Children of Bodomin kanssa Eurooppaa ja At The Gatesin kanssa Pohjois-Amerikkaa. Suomeen tämä death metal -innovaattori saadaan, yllättävää kyllä, nyt ensimmäistä kertaa.

   Vaderin ja Decapitatedin kanssa kiertää krakovalainen Thy Disease, jonka modernissa ilmaisussa yhdistyvät industria-tunnelmat, death metalin julmuus ja groovaava tarttuvuus.

   Crushing The North -kiertueen toteuttaa helsinkiläinen Elektrik Products -ohjelmatoimisto yhteistyössä Enslain Magazinen kanssa.

   Ti 16.5. Helsinki, Nosturi
   Liput:
   Ennakko 31 €
   Ovelta 35 € S/K18

   Early bird liput myynnissä 17.3. asti!

   Cost: 31, 00/ 35, 00€

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT DECAPITATED (PL) / VADER (PL) / THY DISEASE (PL)