Change Location × Gent, Belgium

  Recent Locations

   De Gentse Lente in Gent


   • De Gentse Lente Photo #1
   1 of 1
   March 30, 2019

    

   Kammerstraat 19
   Gent, Oost-Vlaanderen 9000

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   De Gentse Lente

   Djemaa El Fna

   In Marrakesh vertonen handelaars, muzikanten en acrobaten zich elke dag op het beroemde marktplein Djemaa El Fna. De Gentse Lente zorgt voor een geïnspireerde replica in Gent. 

   Deze zevende editie voorziet marktstandjes en foodtrucks, verhalenvertellers en modeshows en een brede waaier aan dansacts en muziekspektakel, zowel op de Kouter als in de Handelsbeurs en de Opera. 

   In de concertzaal van 13u tot 17u
   Startfest van de Startersfabriek, hét jaarlijks event over, voor en door Gentse pre-starters, starters en start-ups. 

   Op de Kouter en in de Opera 
   Een gigantische modeshow van tal van ontwerpers met wel 100 modellen, muziekacts op de Kouter, een sauna-caravan, boksring en springkasteel,... Lees er alles over via het facebookevent.

   Foto's van de vorige editie:
   (function(d, s, id){var js; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://embedsocial.com/embedscript/ei.js"; d.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(js);}(document, "script", "EmbedSocialScript"));

   De Gentse Lente i.s.m. Handelsbeurs Concertzaal, met de steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent, In-Gent vzw, Microstart en Darna - Vlaams-Marokkaans culturenhuis

   Locatie
   Handelsbeurs, Opera Gent en op de Kouter

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.