Change Location × Rødovre, Denmark

  Recent Locations

   Søren Pind Anekdoter fra et langt liv i politik in Rødovre


   • Søren Pind Anekdoter fra et langt liv i politik Photo #1
   1 of 1
   May 21, 2019

   Tuesday   7:00 PM

   Nyropsgade 41
   Rødovre, København

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Søren Pind Anekdoter fra et langt liv i politik

   Efter et udsolgt Bremen Teater i november 2018 er der nu en ny mulighed for at opleve en af Danmarks mest markante politiske personligheder den 21. maj. Glæd dig til underholdende og skarpe betragtninger fra et langt liv i politik og et tankevækkende møde med de farverige personligheder og begivenheder, som har været en del af Søren Pinds karriere.

   Anekdoter fra magtens korridorer og de bonede gulve

   Som forhenværende minister og folketingsmedlem er Søren Pind kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, men også sin formidable evne til at formidle dem. På denne aften tager Søren Pind dig med helt ind bag kulisserne på Christiansborg og deler anekdoter fra 30 års politisk kamp i magtens korridorer. Fra ungdomspolitik til Københavns Rådhus til Folketinget og regeringslokalerne samt det internationale politiske samfund.

   Kom helt tæt på, når Søren Pind løfter sløret for de drivkræfter, alliancer og fejder, som styrer dansk politik og lovgivning

   Gå ikke glip af dette foredrag, hvor Søren Pind leverer et kontant syn på venner og fjender i dansk politik – men samtidig også en kærlighedserklæring til folkestyret.

   Om Søren Pind

   Søren Pind har bl.a. været borgmester i København – den yngste i Danmark nogensinde på daværende tidspunkt – forskningsminister, integrationsminister og senest uddannelses- og forskningsminister, inden han trådte ud af dansk politik. Herudover har han været udenrigspolitisk ordfører for Venstre, er cand. jur. og tidligere ekstern lektor i forfatningsret ved Københavns Universitet. Søren Pind har desuden senest markeret sig som populær paneldeltager i  “Mads og Monopolet” på P3.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.