Change Location × Brugge, Belgium

  Recent Locations

   Qigong & Meditatielessen - Minnewater Brugge in Brugge


   • Qigong & Meditatielessen - Minnewater Brugge Photo #1
   1 of 1
   April 28, 2019

   Sunday  10:30 AM - 12:00 PM (weekly on Sundays for 50 times)

   Minnewater
   Brugge, West-Vlaanderen 8000

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Qigong & Meditatielessen - Minnewater Brugge

   Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige cultivatiemethode die in 1992 met succes werd geïntroduceerd aan het Chinese publiek. Falun Dafa was meteen geliefd omwille van zijn geneeskrachtige werking en opmerkelijke levensfilosofie.

   De vijf oefeningen zijn het hulpmiddel voor het bereiken van een betere gezondheid, geestelijke harmonie en wijsheid. Er zijn vier staande oefeningen en een meditatie oefening die gemakkelijk en door iedereen uitgevoerd kunnen worden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

   De principes voor cultivatiebeoefening worden in detail uitgelegd in het boek Zhuan Falun. Falun Dafa wordt in meer dan 70 landen ter wereld door tientallen miljoenen mensen beoefend en wordt overal gratis aangeleerd.

   Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u30 tot 12u00 terecht in het Minnewaterpark te Brugge. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

   Voor meer info: 0473/428.258

   Categories: Outdoors & Recreation | Sports

   This event repeats weekly on Sundays for 50 times:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.