Change Location × Rødovre, Denmark

  Recent Locations

   Mads Vangsø Tværs over Atlanten in Rødovre


   • Mads Vangsø Tværs over Atlanten Photo #1
   1 of 1
   June 13, 2019

   Thursday   7:30 PM

   Nyropsgade 41
   Rødovre, København

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Mads Vangsø Tværs over Atlanten

   I december 2018 lagde Mads Vangsø og hans makker Lasse fra kaj på den kanariske ø La Gomera. Forude ventede 5.000 kilometer i en to personers robåd. Bag dem lå flere års træning og minutiøs forberedelse.

   Underholdende og intens historie – verdens hårdeste ro-konkurrence
   Mød den tidligere standupper og vært Mads Vangsø i et underholdende, intenst og hjerteligt foredrag om turen over Atlanterhavet. En tur der ud over at være en fantastisk oplevelse også har været en kraftpræstation om at komme først i mål i verden hårdest ro-konkurrence – ‘Talisker Whisky Atlantic Challenge‘, som først sluttede halvanden måned senere i Antigua i Caribien.Mads tager dig med til forberedelserne, med på båden og ind i de små “kahytter”, hvor der skulle soves på kommando, når det var den anden mands tur til at ro i 2 timer. Han tager dig med til det blikstille hav og mødet med en fantastisk solnedgang og det modsatte scenarie, hvor båden i stærk blæst og høje bølger væltede.Ikke mindst fortæller Mads om sine bevæggrunde for at gøre noget så ekstremt – og hvilke afklaringer omkring livet, der potentielt kan ligge, når du sidder 2.500 kilometer væk fra land og ser op i den uendelige stjernehimmel mens båden klukker i det blikstille hav.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.