Change Location × Kortrijk, Belgium

  Recent Locations

   Lucy Dacus in Kortrijk


   • Lucy Dacus Photo #1
   • Lucy Dacus Photo #2
   • Lucy Dacus Photo #3
   1 of 3
   June 19, 2019

   Wednesday   8:00 PM

   Conservatoriumplein 1
   Kortrijk, West-Vlaanderen 8500

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Lucy Dacus


   Vorig jaar stond Lucy Dacus op een van de lijstjes van Courtney Barnett, toen zij voor ons Sonic City mocht cureren. Lucy Dacus was echter niet beschikbaar voor #soniccity18 en we zijn verheugd om haar deze zomer toch nog aan onze concertkalender toe te voegen.

   Wanneer we haar tourprogramma voor 2019 bekijken, weten we genoeg: Lucy Dacus zit in de lift. En ze is niet van plan om het rustiger aan te doen. Om haar succes te vieren, releaset Dacus binnenkort een reeks nummers getiteld “2019”. De nummers, opgenomen over een periode van twee jaar, worden aan het eind 2019 uitgebracht als een volledig EP bestaande uit originele nummers en covers die gelinkt zijn aan specifieke feestdagen zoals Valentijn, Moedersdag, Halloween, Kerst en Nieuwjaar.

   Dacus gebruikt haar talent als songwriter om vat te krijgen op het concept van feestdagen en hoe deze vandaag eerder worden gezien als gefrabiceerd consumentisme dan als een reden om te vieren. “Wat gebeurt er?” stelt ze zich de vraag op deze dagen in de hoop er haar eigen betekenis voor te vinden. “Ik heb enkele nummers geschreven terwijl ik zocht naar antwoorden en deze serie leek me de geschikte plaats om ze te bundelen” aldus Dacus.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Holiday

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.