Change Location × Belgium

  Recent Locations

   Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - In Merksplas in Merksplas


   • Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - In Merksplas Photo #1
   1 of 1
   April 21, 2019

   Sunday  10:00 AM - 11:30 AM (weekly on Sundays for 50 times)

   Dammekensstraat 4
   Merksplas, Antwerpen 2330

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - In Merksplas

   Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga meteen aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa.

   Falun Dafa, ofwel Falun Gong, is een traditionele zelf cultivatie methode. Het verbetert het lichamelijke en geestelijke welzijn door meditatie en oefeningen en ontwikkelt iemands karakter volgens de universele principes Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.

   Falun Dafa werd eeuwenlang van leraar op leerling doorgegeven voor het in 1992 in China openbaar werd gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Sindsdien beoefenen tientallen miljoenen mensen Falun Dafa met enorme verbeteringen in gezondheid en welzijn.

   Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

   Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je elke zondag van 10u00 tot 11u30 terecht bij Klaas & Michelle in Merksplas, Dammekensstraat 4. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

   Voor meer info: klaas.vanderauwera@gmail.com of 0497/159.495

   Categories: Sports

   This event repeats weekly on Sundays for 50 times:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   MORE EVENTS